Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Autoverhuur bij CHARLEROI-GOSSEL Aeroporto CRL in BRUSSELS

Niet is prettiger dan het op een comfortabele manier ontdekken van Brussels en ook nog eens in je eigen tempo en ritme. Neem Dollar Autoverhuur in Brussels voor snelle boodschappenritten in de stad en relaxte ritten over snelwegen. Omdat de locatie van ons autoverhuurkantoor CHARLEROI-GOSSEL Aeroporto makkelijk te vinden is, verloopt het ophalen, wegrijden en inleveren van je huurwagen snel en vlekkeloos. Op onze vestiging CHARLEROI-GOSSEL Aeroporto heb je de keuze uit een aantrekkelijk aanbod auto's - automatische en handgeschakelde modellen; mini-, compacte en middenklassers, en zelfs eco-vriendelijke elektrische auto's en wagens die op traditionele brandstof rijden. Bovendien zijn onze autoverhuurtarieven ongelooflijk laag, zodat al jouw ritten in Brussels ruim binnen je budget vallen! Reserveer vandaag nog een huurauto bij Dollar Autoverhuur op de vestiging CHARLEROI-GOSSEL Aeroporto !

Autoverhuur bij CHARLEROI-GOSSEL Aeroporto CRL in BRUSSELS - Dollar Car Rental

Pickup Location

Get Direction
marker icon

CHARLEROI-GOSSEL Aeroporto CRL, RUE DES FRERES WRIGHT 8 CAR RTRN: P1 CAR RETURN

time icon

Mo-Fr 0830-2300, Sa-Su 0830-1700

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.