Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Maak kennis met onze verhuurvloot

Zeg hallo tegen de huurauto die u dichtbij en ver weg brengt!

hub

Mini

de categorie Mini bestaat uit kleine huurauto’s zoals de Hyundai i10*. Deze auto’s met compacte afmetingen sturen licht, zijn wendbaar en parkeer je moeiteloos op een kleine parkeerplek.

Auto’s uit de Mini-categorie hebben een voordelig huurtarief, zuinige motor en een lage CO2-uitstoot.

Ideaal formaat auto om in je eentje of samen een weekendje weg te gaan, een stadstocht te maken of simpelweg te gaan shoppen.

Aantal personen: 4

Bagage: 1 kleine koffer en/of 1 reistas

explore our Mini fleet
hub

Economie

de categorie economy staat voor een kleine auto met een zeer budgetvriendelijk tarief en laag brandstofverbruik. Dit type auto is perfect voor een koppel om er even tussenuit uit te trekken of voor familiebezoek, stadstochten en korte uitstapjes. Auto’s uit deze huurcategorie zijn door de kleine draaicirkel gemakkelijk te manoeuvreren en te parkeren.

Aantal personen: 4

Bagage: 1 grote koffer en 1 tas

explore our Economie fleet
hub

Compact

auto’s uit de categorie compact zitten een klasse hoger dan de economy wagens. Het zijn betaalbare huurwagens die geschikt zijn voor langere tochten omdat ze door hun afmeting ruimer zijn en meer comfort bieden met meer motorvermogen. Dit type voertuig is prima voor een familie of een groep vrienden die in het weekend een stedentocht willen maken.

Aantal personen: 5

Bagage: 3 kleine tot middelgrote koffers of tassen

explore our Compact fleet
hub

Middelgroot

auto’s uit de categorie Midsize zoals de Nissan Qashqai* zijn wagens uit de middenklasse. Ze bieden ruime zetels met veel beenruimte en een royale koffer.

Midsize huurauto’s zijn uitgerust met zuinige motoren die krachtig presteren met een laag brandstofverbruik. Bovendien zijn ze voorzien van moderne technische snufjes om het rijden aangenamer en comfortabeler te maken. Deze klasse huurauto’s zijn perfect voor vakanties, lange ritten en als zakelijke auto’s.

explore our Middelgroot fleet

Aantal personen: 5

Bagage: 1 grote en 2 kleine koffers

 • Goedkope tarieven

  huur een auto altijd tegen de laagste prijs, geheel transparant en zonder verborgen kosten voor elke categorie huurauto

 • Flexibiliteit & Gemak

  gepersonaliseerde service voor autoverhuur in België, snel en probleemloos online reserveren voor 1 dag, 1 week of langere periode, voor zakelijke ritten, vakantie, weekendje weg of verhuizen

 • Groot netwerk van verhuurkantoren

  autoverhuurkantoren en agentschappen door heel Europa, inlever- en ophaallocaties zijn gemakkelijk te bereiken zoals bij luchthavens, treinstations, in het centrum of aan de rand van de stad

 • Professioneel personeel

  premium service bij het auto huren, gericht op de persoonlijke vervoersbehoeften van de klant gepaard met eersteklas assistentie

Hoe kies je de juiste huurauto

Dollar Car Rental levert service op maat en weet dat elke klant persoonlijke reisbehoeften heeft voor wat betreft het huren van een auto. Kies de juiste huurauto op basis van onderstaande overwegingen:

  • Budget – bepaal je budget voor vervoer (huurperiode en het aantal kilometers).
  • Wie gaat de auto besturen – alleen jijzelf of ook iemand anders.
  • Aantal inzittenden en bagage – met z’n tweetjes of meer passagiers, volwassenen en/of kinderen. Is de kofferbakruimte groot genoeg voor de bagage zoals koffers en weekendtassen.
  • Reisroute – loopt de route voornamelijk over snelwegen, binnenwegen, door bergachtig gebied of dorpen met smalle straatjes.
  • Lange ritten of stadsritten – voor langere tochten is het prettiger en comfortabeler om meer beenruimte te hebben. Voor stadsritten is het praktischer om een kleine makkelijk te manoeuvreren huurauto te hebben.

Een brede huurvloot voor diverse behoeften!

Bij Dollar Car Rental heb je de keuze uit talrijke merken, modellen, uitvoeringen, benzineauto’s, manuele versnellingsbak of automatische transmissie, en ga zo maar door. En dit alles voor zowel zakelijk als privé gebruik tegen de laagste huurtarieven. Dollar Car Rental stelt de klant centraal met gepersonaliseerde service, want iedereen is uniek met persoonlijke reisbehoeften.

Auto’s uit onze huurcategorieën zoals mini, economy, compact, midsize en overige klassen hebben de nieuwste veiligheidstechnologie aan boord met een veelzijdige motor die voor krachtige prestaties zorgt. Wil je een extra accessoire bijv. een GPS-systeem, kinderzitje of wellicht een medebestuurder aan je huurpakket toevoegen, geen nood, doet dit simpelweg online of regel het bij het verhuuragentschap van de huurauto.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.