Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close
hub

De Seat Verhuurvloot

Onze Seat-vloot is even stijlvol als functioneel. Met een aanbod van verschillende automodellen kun je er zeker van zijn dat je precies krijgt wat je nodig hebt!

Boek uw huur

Seat - Populaire vloot

  • All
  • Mini
  • Economy
  • Standard
  • Compact
  • Intermediate
  • Van

Modellen in de Seat-vloot

Seat Arona of een gelijkwaardig model:

De Seat Arona biedt plaats aan 5 passagiers en is uitgerust met 4-5 deuren voor gemakkelijke toegang.

Met zijn handmatige transmissie zorgt het voor een soepele rijervaring.

De bagageruimte biedt plaats aan 1 grote koffer en 2 kleine koffers, waardoor het ideaal is voor zowel lange reizen als dagelijkse boodschappen.

Met een brandstofverbruik van ongeveer 19 km/l en een CO2-uitstoot van 123 g/km combineert het efficiëntie met prestaties, waardoor een Seat auto huren ook nog is een milieubewuste keuze is.

Meer informatie over jouw gekozen auto

Seat is een Spaanse autofabrikant opgericht in 1950 als onderdeel van de Spaanse staatshervorming. Het merk heeft zich ontwikkeld tot een van de meest erkende in Europa, dankzij de nadruk op innovatie, stijlvol design en betaalbaarheid. Seat’s assortiment omvat compacte stadsauto’s tot ruime SUV’s.

Bij het huren van een Seat geniet je van kenmerkende stijl en prestaties. Of je nu op zoek bent naar een compacte auto voor een stedentrip of een ruime auto voor een familievakantie, het huren van een Seat biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en rijplezier. Vandaag nog een Seat huren? Neem direct contact met ons op!

Boek uw huurauto
Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.