Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Autoverhuur in België

Het kleine België heeft met zijn uitgebreide wegennet heel wat in zijn mars voor foodies, cultuursnuivers en fashionista’s. Met Brussel als chocoladehoofdstad, Antwerpen als bierstad, Brugge als ‘Venetië van het Noorden’ en Dinant als ‘Sax & The City’ – de lijst is onuitputtelijk.

Nieuwsgierig naar al dit moois en lekkers? Ontdek het met een auto huren in België. De must-sees liggen op een boogscheut, soms ietsje verder van elkaar, maar nooit te ver voor een bijzondere roadtrip: ‘s morgens in de Grotten van Han en in de namiddag aan een frisse pint in Antwerpen.  

Huur een auto bij Dollar autoverhuur in België en begin je tocht vanuit Brussel, rij via de E411 in een uurtje naar Namen, de poort van de Ardennen, en waan je in de middeleeuwen. Continolg de route van Hoei tot Spa en kijk je ogen uit. Misschien ben je meer een strandmens maak dan in een comfortabele Dollar huurauto een kusttrip van Knokke-Heist via Oostende, Nieuwpoort naar het zuidelijk gelegen De Panne.

De vestigingen van Dollar Autoverhuur in België liggen verspreid door het land. Je vindt ze in kleine en grote plaatsen zoals Brussel, Antwerpen, Bilzen, en altijd gevestigd op centraal gelegen locaties: luchthavens, treinstations, binnenstad.

Het wagenpark van Dollar Autoverhuur België biedt een grote verscheidenheid aan wagens van klein tot SUV’s en ook nog eens tegen scherpe prijzen. Bij ons staat auto huren in België niet alleen gelijk aan budgetvriendelijk, maar ook aan groener rijden. Prefereer je een elektrische wagen of een zuinige benzineauto dan zit je Dollar autoverhuur gebeiteld.

Dollar Autoverhuur zorgt ervoor dat auto huren in België budgetvriendelijk, zorgeloos en betrouwbaar is!

 

Autoverhuur in België - Dollar Car Rental

Rijden in België

Snelwegen en provinciewegen:

  •  Maak kennis met Gent in Oost-Vlaanderen en rij via de E40 in een klein uurtje naar Brussel, pauzeer en continueer de tocht over de E411, N4 en de N983 om uit te komen in ‘het kleinste stadje ter wereld’ Durbuy.
  • Waai uit in Knokke-Heist, stap in de huurauto en rij via de N374 in 30 minuten naar Brugge, proef de sfeer, vervolg je rit via de A10 naar Oostende, neem daar de E40 naar Oostduinkerke en zie de paardevissers.

iconTop cities

Snelheidslimieten

Veilig rijden

Welke categorieën te reserveren bij autoverhuur in België

Of je nu met de huurauto zakelijke ritten maakt of op vakantie gaat, je wilt comfortabel rijden met voldoende ruimte en motorvermogen.

Wij hebben de 3 populairste categorieën huurauto’s neergezet. Reserveer op basis van onderstaande vragen de voor jou meest geschikte categorie:

Autoverhuurlocaties in België

Begin je vakantie of je business trip stressvrij met een auto huren op de luchthaven Zaventem. Ga naar onze vestiging op:

 Eenvoudig en snel een auto huren tegen een budgetvriendelijke prijs? Regel en haal je huurauto op maat bij onze vestiging op:

 Een weekendje op stap? Doe en ontdek meer met auto huren. Reserveer een comfortabele en zuinige huurauto op onze vestiging:

Veelgestelde vragen

Welke documenten heb ik nodig voor een huurauto in België?

Bij het ophalen van de huurauto moet je een geldig rijbewijs afgegeven door een EU- of EER-land, een identiteitskaart of paspoort en een persoonlijke kredietkaart presenteren. Ben je in het bezit van een rijbewijs van een niet EU- of EER-land dan moet je ook een internationaal rijbewijs (IDP) hebben

Kan ik met de huurwagen van Dollar autoverhuur vanuit België een uitstapje naar een van de buurlanden maken?

Je kunt met een huurauto de grens over (grensoverschrijding), maar dan moet je dit wel doorgeven bij het reserveren en ophalen van de auto.

Wanneer gebruik je dimlicht in België?

Dimlicht gebruik je van zonsondergang tot zonsopgang en ook gedurende de dag als het zicht minder dan 200 meter is (bijv. door regen of sneeuw). Het is niet verplicht

Is het mogelijk om in België voor een langere periode een auto te huren?

Ja, bij Dollar autoverhuur zijn we zeer flexibel en bieden maatwerk. Je hebt diverse opties van 30 dagen of langer.

Mag ik in België met de elektrische huurwagen in de lage-emissiezone rijden?

Ja, elektrische auto’s hebben toegang tot alle lage-emissiezones (LEZ) die in de Belgische steden ingesteld zijn.

Wat kost het om een auto te huren in België?

De kosten voor auto huren in België kunnen variëren afhankelijk van het type auto, de huurperiode, en het seizoen. Gemiddeld kunt u verwachten dat de dagprijs begint vanaf ongeveer €30 tot €50 voor een standaardmodel.

Wat is de populairste huurauto in België?

Compacte auto's zijn vaak de populairste keuze voor autoverhuur in België, vanwege hun efficiëntie en het gemak waarmee ze door zowel stedelijke als landelijke gebieden kunnen navigeren.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in België?

Het vinden van het goedkoopste autoverhuurbedrijf in België hangt af van verschillende factoren, waaronder de huurperiode en het type voertuig. Het is aan te raden om prijzen te vergelijken van verschillende aanbieders online om de beste deal te vinden.

Hoe vind ik huurauto's bij mij in de buurt in België?

U kunt eenvoudig autoverhuur in België vinden door online zoekmachines te gebruiken of direct naar de websites van autoverhuurbedrijven te gaan. Veel bedrijven bieden ook de mogelijkheid om de dichtstbijzijnde locatie te zoeken via hun website.

Waar moet ik een auto huren in België?

Het huren van een auto kan op meerdere locaties in België, waaronder luchthavens, treinstations, en in stadscentra. Het kiezen van een locatie hangt af van uw reisplannen en gemak.

Wat kost het om een week lang een auto te huren in België?

Het huren van een auto voor een week in België kan variëren in prijs, maar verwacht dat de kosten ergens tussen €210 en €350 liggen, afhankelijk van het type auto en het seizoen.

Wat kost het om een maand lang een auto te huren in België?

Voor een maand auto huren in België kunnen de kosten aanzienlijk variëren afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het type voertuig. Lange termijn verhuur kan echter voordeliger zijn, met prijzen die kunnen starten vanaf ongeveer €600 tot €1200 voor een maand.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.