Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close
hub

De Hyundai Autoverhuur Vloot

Onze Hyundai-autoverhuur vloot combineert stijl en functionaliteit. We hebben veel verschillende automodellen in de aanbieding, dus je weet zeker dat je precies krijgt wat je nodig hebt!

Boek uw huur

Hyundai - Populaire vloot

  • All
  • Mini
  • Economy
  • Standard
  • Compact
  • Intermediate
  • Van

Automodellen onder de Hyundai-vloot

Hier is een overzicht van alle modellen onder de Hyundai vloot.

Automodellen onder de Hyundai-vloot

  • Hyundai i10 of vergelijkbaar: Deze compacte auto biedt plaats aan 4 passagiers en heeft ruimte voor 1 kleine koffer.
  • Met een handmatige transmissie en airconditioning is dit de ideale keuze voor stadsreizen en korte uitstapjes.
  • Met een brandstofverbruik van ongeveer 19 km per liter en een CO2-uitstoot van 96 g/km is deze auto ook nog eens milieuvriendelijk.

Leer je gekozen automerk beter kennen

Hyundai, opgericht in 1967, is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend automerk vanwege zijn betrouwbare voertuigen en innovatieve technologieën. Met een focus op het leveren van kwaliteit en betaalbaarheid, heeft Hyundai een sterke reputatie opgebouwd bij budgetbewuste reizigers. De Hyundai i10, onderdeel van hun indrukwekkende vloot, is een goed voorbeeld van deze waarden en biedt een comfortabele en efficiënte rijervaring voor allerlei soorten reizen.

Hyundai-autoverhuur is beschikbaar voor al je reisbehoeften. Of je nu een stadsavontuur plant of een roadtrip maakt, onze vloot biedt de perfecte oplossing. Met betaalbare prijzen en betrouwbare voertuigen, kun je met een gerust hart de weg op. Hyundai auto huren betekent kiezen voor comfort en betrouwbaarheid, waar je reis je ook naartoe brengt. Boek vandaag nog jouw Hyundai verhuur en ontdek het gemak van zorgeloos reizen.

Boek uw huurauto
Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.