Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies een Auto van een Merk naar Jouw Voorkeur

Ontdek een uitgebreide selectie automerken en modellen.

hub

Voor elke voorkeur en behoefte een passend merk

Bij Dollar Car Rental begrijpen we dat elke reis uniek is, en daarom hebben we diverse auto’s die aan al je behoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto of een sportieve wagen voor een avontuurlijke roadtrip, we hebben voor ieder wat wils.

explore our Mini fleet

Welk automerk past bij jou?

Ontdek de diverse automerken die beschikbaar zijn bij Dollar Car Rental en kies degene die het beste aansluit op jouw rijstijl en voorkeuren.

  • Hyundai: Hyundai staat bekend om zijn innovatieve technologieën en moderne ontwerpen. Met een Hyundai heb je een auto die zowel comfortabel als betrouwbaar is, perfect voor lange reizen en dagelijkse ritten.
  • Opel: Opel heeft veel verschillende auto’s, van mini stadsauto’s tot ruime gezinswagens. Met een Opel huur je een auto met een uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde veiligheidsfuncties, waardoor elke rit veilig en plezierig is.
  • Seat: Seat staat bekend om zijn sportieve ontwerpen en dynamische rijervaring. Seats zijn niet alleen stijlvol, maar ook krachtig en responsief, waardoor elke rit een avontuur wordt.
  • Nissan: Nissan biedt een diverse selectie van auto’s, van compacte auto’s tot ruime SUV’s. Met een Nissan geniet je van innovatieve technologieën en luxueuze interieurs, perfect geschikt voor roadtrips en gezinsavonturen.

Bij Dollar Car Rental streven we ernaar om jou de beste rijervaring te bieden, ongeacht welk automerk je kiest. Vertrouw op onze diverse vloot van auto's en geniet van een comfortabele en zorgeloze rit, waar je ook naartoe gaat.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.