Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close
hub

Nissan Qashqai

 • icon

  5

 • icon

  1 Large , 2 Small Suitcase

 • icon

  4-5

Nissan Qashqai Verhuur

Nissan Qashqai autoverhuur, een veelzijdige en efficiënte keuze, biedt comfort en betrouwbaarheid voor de prijsbewuste reiziger. Met zijn ruime interieur, handige technische functies en zuinige brandstofverbruik, is de Nissan Qashqai een ideale metgezel voor je reisavonturen door België.

Nissan Qashqai: Hoogtepunten

Nissan Qashqai autoverhuur is perfect geschikt voor kleine tot middelgrote groepen of gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele rit. Dit model behoort tot de categorie Midsize en biedt voldoende plaats voor passagiers en bagage, waardoor het ideaal is voor zowel korte uitstapjes als langere reizen.

Met Nissan Qashqai verhuur kunt u genieten van een comfortabele en zuinige rijervaring, zonder te veel geld uit te geven. Dollar Car Rental biedt betaalbare tarieven en handige ophaallocaties, zodat je zonder gedoe op weg kunt gaan naar je volgende bestemming. Ben je er klaar voor en wil je een Nissan Qashqai huren voor je volgende avontuur? Ontdek de voordelige opties en beschikbare locaties bij Dollar Car Rental en bereid je voor op een stressvrije en plezierige reis.

 • Kenmerken: 4-5 deuren, handgeschakeld, airconditioning
 • Zitplaatsen: 5 passagiers
 • Bagageruimte: 1 grote koffer, 2 kleine koffers
 • Transmissie: Handgeschakeld
 • Brandstofverbruik: Ongeveer 7 liter per 100 km
 • CO2-uitstoot: 131 g/km
Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.